Újabb 2 villámtipp a harmonikus kapcsolatokért

 

balloon-1046658_960_720.jpg

Szeretnéd felturbózni a kapcsolataidat? Használd ezt a két tippet! Garantáltan hatásos lesz!

Keresd a jó tulajdonságokat 

Ha valakivel gondod van, ülj le, és vedd számba a jó tulajdonságait. Még akkor is van neki, ha haragszol rá, és rossz embernek tartod. Ha találtál néhányat, fogj egy papírt és írd le. Legalább ötven jó tulajdonságig ne állj meg! Lehet, hogy elsőre nem fog menni, csak öt vagy tíz dolog amit a másikban jónak találhatsz, de minél inkább a másik jó tulajdonságaira összpontosítasz, annál több fog eszedbe jutni. És ha jót gondolsz róla, azt megérzi. Ha te teszed meg az első lépést a békülés felé, könnyebben fog menni, mint hitted volna, de még az is lehet, hogy ő keres meg téged, és nyújt neked békejobbot. 

Mondd el, írd le! 

Ehhez a gyakorlathoz lazulj el, és képzeld magad elé, hogy elmegy hozzád vendégségbe az illető. Ültesd le, gondolatban, kínáld meg néhány finomsággal, és meséld el neki nyugodtan lényegre törően, mi volt a problémád. Majd azt is mondd el, mit szeretnél, mit várnál tőle, és, hogy neki mért jó, ha megteszi. Gondolatban öleljétek meg egymást, búcsúzzatok el békével, szeretettel. 
Ha úgy gondolod könnyebb leírni a gondolataidat, mint kimondani, akkor szintén szeretettel írj egy levelet, ugyanolyan szempontok alapján, mint amikor gondolatban vendégségben volt nálad. Nem szükséges feladnod a levelet, csak képzeld el, hogy a benne lévő információt megkapta. Lásd, hogy elolvassa, megért téged. Lásd, hogy a kapcsolat köztetek újra harmonikus.