Te hallottál már az Agykontroll-ról?

meditate-1851165_960_720_1.jpg

Az agykontroll módszerét José Silva dolgozta ki és a saját környezete által tapasztalt sikerek hatására kezdte el továbbfejleszteni, majd egyre nagyobb csoportoknak tanítani.

Az agykontrollt  könyvekből  is meg lehet tanulni, de van egy 4 napos tanfolyam a módszer hatékony elsajátítására. Az agykontroll megtanít, hogy miként lehetsz jobb, hatékonyabb problémamegoldó ember. Gyakorlással tökéletesítheted képességeidet, elősegítheted személyiséged fejlődését, érzelmi életed és anyagi helyzeted lényeges javulását.


A módszer alkalmas:
- a stressz levezetésére,
- alvászavar megszüntetésére,
- ébresztőóra nélküli, időzített ébredésre,
- élénkítőszer nélküli felfrissítésre (például autóvezetéskor),

 a fejfájások 90%-ának és a migrénnek gyógyszer nélküli elmulasztására.

Megtanulhatod a memóriád fejlesztését, gyorsabb és hatékonyabb tanulást, szokásaid (pl. dohányzás, alkoholizálás, túlzott evés, lustaság, rendetlenség) akaraterő és kínlódás nélküli megváltoztatását, gyerekeink és felnőtt szeretteink szavak nélküli megsegítését, a misztikusnak hitt, ám valójában természetes és hasznos intuíció avagy megérzőképesség rendkívüli fokozását.
feng-shui-1927584_960_720.jpg

Életünk hatékonyabb irányítása

Pilar Usanos Tamayo, a Madridi Egyetem munkatársa hosszasan kutatta a Silva-féle agykontroll hatását, s arról kétkötetes könyvet írt. Arra a végkövetkeztetésre jutott, hogy a jelentős hangulati javulás elsősorban annak a következménye, hogy az agykontrollt elsajátítók már sokkal kevésbé érzik magukat az élet sodródó áldozatainak, és sokkal nagyobb mértékben tudják uralni életük eseményeit.


A Stanfordi Egyetem kutatói szerint elménk képességeinek csupán mintegy 2%-át használjuk ki. A Silva-féle agykontroll egy tudományosan megalapozott, egyszerű, praktikus,könnyen elsajátítható önfejlesztő módszer, ami lehetővé teszi, hogy ennél lényegesen nagyobb mértékben használjuk ki istenadta lehetőségeinket, s így sikeresebben oldjunk meg mindenfajta problémát. Egyik fontos eszköze a relaxáció avagy lazítás, ami egyúttal a bizonyítottan megbetegítő hatású stresszt is levezeti.

A mesterek azt vallják: az agykontroll nem vallás. Ateista ember ugyanúgy megtanulhatja elméje hatékonyabb használatát, mint az istenhívő, ahogy világnézetétől függetlenül mindenki megtanulhat például úszni is. Technikái, tartalmi elemei alapján szokás nyugati jógának is nevezni.