4 biztos  jele annak, hogy a cicád imád téged  

 cat-2571971_960_720.jpg

Bár sokan a macskákat független hideg lényeknek tartják mivel nekem is van, tanúsíthatom, ők is tudnak nagyon szeretni, aranyosak, kedvesek, ragaszkodóak, és ennek egyértelmű jelei vannak. Te tudod melyek ezek?

 Dorombol

 A dorombolás természetesen sok mindenre utalhat, akár arra is, hogy a cicusnak fájdalmai vannak, és így szeretné enyhíteni. De legtöbb esetben a boldogságát fejezi ki így, azért, hogy  tudtodra adja, hogy jól érzi magát a közeledben. Főleg akkor lehetsz biztos kedvenced irántad érzett szeretetében, ha egész testében dorombol.

 Dörgölőzik hozzád

  A macskák előszeretettel fejezik ki ragaszkodásukat úgy, hogy hozzád dörgölőznek. Ez nem csak azt jelenti, hogy a lábadhoz dörgölőzik, hanem az arcodhoz is. Az orrok összeérintése vagy közelítése az állatoknál a barátság, a szimpátia jelenlétét jelenti. Ha a cicád ezt teszi, megnyalogat, az a legnagyobb bizalom jele. A másik jelentése, hogy az állat fejének oldalsó részén illatmirigyek vannak, amivel a cicus megjelöl téged. Ezzel azt közvetíti számodra, hogy befogadott a családba. Ha azonban a lábadhoz dörgölőzve nyávog is, akkor  adj neki enni, mert nem szeretetre vágyik, hanem éhes.

 kitten-1285341_960_720.jpg

Harapdál

Bár ez nekünk embereknek nem különösebben  kellemes, de ha a cicád finoman harapdál, az a ragaszkodás jele. Ők egymás között így fejezik ki a  szeretetüket, és fogalmuk sincs róla, hogy ezzel a gazdinak fájdalmat okoznak, hiszen nekik vastagabb a bőrük mint nekünk, és nekik ez nem fáj.

 Követ mindenhova

 Ha a kedvenced mindenhova követ téged, és ez nem csak etetési időben van így, hanem szinte mindig veled van, bekucorodik melléd akár az ágyba  vagy fotelba is,  akkor biztos lehetsz benne, hogy nagyon szeret téged. Viszonozd ezt a szeretetet, simogasd minél többet!