Koronavírus a Theta Healing szemszögéből

koronavirus.jpg

Az utóbbi néhány hétben a vízcsapból is a koronavírus folyik. Az emberek 2 csoportra oszlanak a témában. Vannak akik elbagatellizálják, és vannak, akik rettegnek, felhalmoznak, összeesküvés elméleteket, világvégét kiáltanak.Én, most egyiket sem fogom tenni. A Theta Healing egy valóság átalakító technika, és abban szeretnék útmutatást nyújtani, hogy mit tehetsz te egy ilyen helyzetben.

Vállalj felelősséget!

Rögtön jön is az első sarkalatos pont, a felelősségvállalás kérdése. Nem csak a Theta Healing, hanem minden önfejlesztő technika azt mondja, hogyha eredményt szeretnél életed bármely területén, akkor vállald a felelősséget az életedért. Mit jelent ez? Azt, hogy minden ami most az életedben van, a te választásod, a te teremtésed alapján jött létre. Ezért, ettől a pillanattól kezdve megválaszthatod hogy mit szeretnél teremteni a jövőben, minek adsz energiát, mit táplálsz.  Bekapcsolódsz e a félelem csoport tudatosságba, és kifosztod a szupermarketeket, vagy ésszerűen természetesen továbbra is vásárolsz, éled az életed, de nem FÉLSZ. A félelem bevonzza a félelem tárgyát, hiszen fél elem, kell neki valami, hogy egész legyen. Aminek figyelmet szentelsz, annak energiát adsz, így az növekedni kezd a valóságodban. Ezért érdemes arra fókuszálni, amit szeretnél, és nem arra, amit el akarsz kerülni. Nem csak most, mindig, hiszen így tudsz magadnak egy boldog életet teremteni. Ez a fókuszálás, kizárja a félelmet, mert az egy alacsony rezgésű energia. Egyszerre nem tudsz kétféleképpen érezni. Vagy félsz, vagy a vágyadra, célodra koncentrálsz. Ma már azt is bebizonyították, hogy a jó érzések jót tesznek, az egészségnek, a rossz érzések pedig rombolják azt.

Ne add el az energiád!

Nem a vírus öl meg, hanem a pánik, olvastam a napokban a legnagyobb közösségi oldalon. Teljes mértékben azonosulok ezzel a kijelentéssel, hisz aki fél, az elveszti a józan ítélőképességét, nem mindig képes cselekedni, vagy ha igen, nem biztos, hogy a legjobb megoldást választja. Ha véletlenül valami kevésbé jó dolog történik vele, még jobban megijed, belekerül egy lehúzó érzelmi-gondolati spirálba, ami egy idő után az immunrendszerét is aláássa majd. Tehát nem érdemes felülni a világhálón gerjesztett pánikhullámra, hiszen ha csak annyit megtettél hogy felelősséget vállaltál önmagadban belül, a saját életedért, akkor tudod, hogy TE vagy az irányító, nem a külső körülmények.

Az, hogy össszeesküvés- elmélet, vagy nem véleményem szerint egyáltalán nem lényeges.  Ez egy újabb formája annak, hogy ne magaddal, a belsőddel foglalkozz, hanem kihelyezd a figyelmedet. Őszintén, ha tudod, hogy az, akkor  jobb lesz? Ha megtudod, hogy nem az, eltűnik a vírus? Ez csak egy információ, ami a TE életedet semmilyen módon nem befolyásolja. A vírus létezik, teljesen mindegy hogy került a világba. Ami befolyásolja az a TE HOZZÁÁLLÁSOD, CSELEKEDETEID. A megoldást keresed, vagy megadod magad a körülményeknek?

Válj érdemessé!

Vianna, a Theta Healing módszer megalkotója szerint a vírusok a" nem érdemlem meg" hitrendszerhez, és a félelem érzéséhez kapcsolódnak. Arról, hogy ne félj, fentebb már írtam. A Theta Healing filozófiája szerint úgy tudsz megoldani egy ilyen helyzetet, ha kitakarítod magadból az érdemtelenség, a nem vagyok elég jó, bűnös vagyok, bűnhődnöm kell, érzéseket.  Alakítsd ki magadban az érdemesség érzését, tanulj önszeretetet. A jelenlegi helyzetet leghatékonyabban-intuitív szinten- a szeretettel lehet megoldani. Bármilyen technikát tanultál, áramoltasd a szeretetet önmagad, szeretteid és az egész világ számára.Sőt, a vírus számára is. Ha a rezgésszinted magasan tartod/ tartjuk, a vírus nem tud megmaradni. Tanuljuk meg azt, amiért létrejött! Tanuljuk meg elengedni, átírni a hozzá kapcsolódó hitrendszereket, tanuljuk meg becsülni magunkat, embertársainkat. Emeljük fel a rezgésünk szintjét előbb egyéni, nemzeti,  majd kollektív szinten!