Ha egyedül nem megy-Segítek!

lake-balaton-2914292_960_720.jpg

Nem csak most, mindig nagyon fontos lenne, hogy a középpontunkban maradjunk, hogy megtaláljuk a harmóniát elsősorban önmagunkon belül. Azt gondolom, a mostani helyzetben ez még inkább igaz, hiszen egy olyan dologgal állunk szemben, amivel még soha. Már érzékelheti mindenki, hogy a változás, ami kényszerűen bekövetkezett az otthon maradással, milyen mértékben változtatta meg az eddigi életét, és talán azt is, hogy mennyire lesz más minden, ha a vírusveszélynek vége, és újra visszatérhetünk a régi, megszokott életünkbe. Igen, a régi, a megszokott, az, ami hiányzik, és ennek elvesztése akár részlegesen is, stressz faktorrá válhat. Mellette ott a bizonytalanság érzése, hiszen, ami volt az nem működik, nem tudjuk fog e működni még egyáltalán. És mindezt betetőz(het)i egy olyan fenyegetettség, amit egyenlőre nem tudunk legyőzni, kiszámíthatatlan, és a kiszámíthatatlantól, az újtól, általában félünk. Félhetünk attól, hogy elveszítjük egy szerettünket, megrémíthet bennünket a tehetetlenség érzése. 

Ugyanakkor az bizonyított tény, hogy ha valaki meg tudja őrizni a nyugalmát, a belső békéjét, akkor erősebb immunrendszerrel rendelkezik, mint az az ember, aki nem. Korábbi bejegyzésemben írtam arról, hogy a félelem valójában egy fél elem, ami a félelem tárgyával lesz teljes. De ahogy láthatod, nem a félelem az egyetlen érzés, ami felbukkanhat ebben a helyzetben. Tanácsolom neked találd meg azt az eszközt, amivel  a háborgó lelkedet le tudod csendesíteni! Válaszd azt, ami neked a legjobb, ez lehet bármilyen meditáció, egy lazító forró fürdő, légzéstechnika, mozgás, művészeti tevékenységek, bármi, ami neked örömet ad, és a középpontodba helyez.

Ha nem megy egyedül, és rezonálsz az általam képviselt Theta Healing technikával, akkor szeretettel látlak(a világhálón természetesen:)) egy online konzultációra. Az energia nem ismer határokat. A Theta Tér a Feltétel Nélküli Szeretet tere, ahol elengedhetőek azok az érzések, hitrendszerek, amelyekre már nincs szükséged, vagy nem szolgálnak téged. Ha ezek a tudatalatti blokkok már nem befolyásolják az életedet, a döntéseidet, az érzelem világodat, akkor elindulhatsz egy más valóság irányába, és egyre inkább megteremtheted magadnak azt az életet, amire vágysz. Ha szeretnéd, hogy kísérőd legyek ezen az úton, jelentkezz konzultációra, amely a helyzetre való tekintettel, most  CSAK online történik.

Részletekért keress!

20/337-99-15