Néhány szó a theta konzultációról

practitioner_theta.png

A világ egyik legerőteljesebb energiagyógyászati módszere, egy lenyűgöző módszer, amely  kezünkbe adja az eszközöket, hogy testi, lelki és érzelmi szinten pozitív változást érjünk el az életben. A ThetaHealing a mély ellazulás állapotában fellépő théta-agyhullámok segítségével dolgozik. Ebben a tudatállapotban agyunk még képes a tudatos döntéshozatalra, ugyanakkor hozzáférünk a tudatalattinkban rejlő gondolatainkhoz, hiedelmeinkhez, félelmeinkhez, és akár felül is írhatjuk azokat.


 A módszer megtanítja, hogyan szüntessünk meg a már hátráltatóvá vált fogadalmakat, esküket és elköteleződéseket, hogyan segítsünk a traumák hatásának enyhítésében. Amíg az elme tiszta théta-állapotban van, az összpontosított ima által a mindenség Teremtőjéhez kapcsolódunk, és így megvalósulhat a teljes és mélyreható gyógyulás.

Kicsit hétköznapibb nyelven:

A konzultációban egy rövid beszélgetés után, a konzulens, jelen esetben én, felkapcsolódik egy Vianna által hetedik síknak nevezett térbe, ahol jobban hozzáférhetőek a tudatalatti információk. Az egész konzultáció alatt theta állapotban maradok, hiszen a theta agyhullámon folyik a probléma kiderítése. Ez célzott kérdésekkel történik, így jutunk el a gyökeréig, majd ezt az általában negatív hitrendszert elengedjük, és helyébe pozitívakat töltünk le. Minden esetben kérem a beleegyezésedet a letöltésekhez-elengedésekhez, mert csak akkor változtathatunk, ha te is szeretnéd.