EGY KIS VARÁZSLAT: HOGYAN KÉSZÍTSÜNK  HOLDVIZET?

moon-1859616_1920.jpg

Minden asztrológus, boszorkány és misztikus a hold erejéről beszél. Égünk két fényének egyike (a Nappal együtt), és hihetetlenül hatékony eszköz a megnyilvánuláshoz és a mágiához.

A hold uralkodik a személyiség finom, tudatalatti és intuitív aspektusain, fázisai sok ember pszichéjét érintik. A Holdon keresztül megérintünk egy ősi energiaáramlást. Ennek egyszerű módja a holdvíz előállítása.

MI A HOLDVÍZ?

Holdvizet úgy hozhat létre, hogy a vizet a szabadban hagyja tölteni a holdfény alatt. Mivel a hold befolyásolja az óceán árapályait, máris energia-kapcsolat van a víz elem és a Hold között. Ha hozzáad egy szándékot (és talán egy-két kristályt), létrehozhat egy eszközt, amely mindenre használható, a növények öntözéséig, a kád hozzáadásáig, az otthoni takarításig, az ivástól a test tisztításáig.

HOGYAN KÉSZÍTSÜNK HOLDVIZET?

A Holdvíz létrehozásához szükséged lesz:
• Üveg vagy edény
• Víz (csapból, palackból, folyóból ... csak győződjön meg róla, hogy inni biztonságos, ha ezt tervezi)
• Címke a Holdvíz társkeresésére, ahol megadhatja, hogy a Hold melyik előjelben és fázisban van (például - "Telihold a Bikában, 2020. október 31.")
• Biztonságos kristályok, például rózsakvarc, tiszta kvarc vagy ametiszt (opcionális)
• Tisztító gyógynövények, például levendula (kikapcsolódáshoz és 

gyógyuláshoz), rozmaring (védelemre) vagy édesgyökér (pozitív energiához) (opcionális)
• Öngyújtó és tál gyógynövények égetéséhez (opcionális)
• Vágy a békére, a szeretetre vagy a szívességre összpontosítani (opcionális)

A hold vize hagyományosan éjszaka töltődik a telihold fényében, amikor a holdenergia a legerősebb, és könnyedén kapcsolatba léphetünk megérzéseinkkel. Akkor is készíthet holdvizet, amikor a hold majdnem tele van. Soha ne készítsen holdvizet egy napfogyatkozás alatt - a napfogyatkozás energiája meghaladja a holdenergiát, ezért erre nem megfelelő idő.

Forrás:https://hu.blogotirni.com/articles/egy-kis-varazslat-hogyan-keszitsuk-el-a-hold-vizet.html