Koronavírus-Mit tehetsz most?

dandelion-1557110_1920.jpg

Ma, 12 napja annak, hogy Magyarországon veszélyhelyzet van, ami egyre inkább azzal jár, hogy otthon kell maradnunk. Előző bejegyzésemben, amit ITT olvashatsz, írtam arról, hogy a félelem megteremti a félelem tárgyát, illetve arról, hogy a Theta Healing filozófiája szerint, a vírusok az érdemtelenség érzéséhez kapcsolódnak.

Ne pánikolj!

Elhiszem, hogy sokakban félelmet kelthet ez a mostani helyzet, az, hogy a megszokott életü(n)k megváltozott. Ez tény. Úgy tartják, a tények makacs dolgok. Olyanok, amiken nem lehet változtatni.  Te viszont MINDIG meg tudod választani, hogy hogyan reagálsz a tényekre.Hogyan állsz most ehhez a helyzethez, hogyan érzed magad, beleállsz e a félelembe, az elégedetlenkedésbe, vagy igyekszel megtartani a lelki egyensúlyodat? MOST IS MEGTEHETED.  TEDD MEG! Fontosabb, mint hinnéd, hiszen a Vonzás Törvénye alapján te teremted a valóságodat, az érzéseiddel, gondolataiddal. Csak ez a választás ami a tiéd, és ez a legtöbb, ami a tiéd. Amit a múltban gondoltál, éreztél, azt éled most, és amit most gondolsz, érzel azt fogod élni a jövőben. Milyen jövőt szeretnél magadnak? Félelmekkel teli, alacsony  energiájú, sikertelen, vagy magas rezgésű, magabiztos és sikeres képeket vetítesz előre?

Kapcsolódj ki a félelem, és a lehúzó energiák köréből!!!- Ez a legfontosabb most.

 

Kaptál időt, ha nem tudsz meditálni, relaxálni, keress rá a videómegosztókon, és csináld, párologtass illóolajat, igyál gyógyteát, végezz légzőgyakorlatokat, mindegy, hogyan találsz vissza önmagadba, csak találj vissza!

Sok thetas, köztük jómagam is energetikai szinten teszünk azért, hogy emeljük a Föld rezgését, az emberek rezgését. Teszünk együtt, és én személy szerint teszek egyénileg is. Ha nem vagy thetas, egyszerűen, csak gondolj szeretettel a Földre, erre a helyzetre, az emberekre. Nagyon sok theta tanár csinál közös alkalmakat, de nem csak a thetasok, más emberek is, akik ezen az úton járnak, azzal a tudással, ami a birtokukban van, tesznek a nagy egészért. Keress olyat aki neked hiteles, csatlakozz a nyilvános, ingyenes alkalmaihoz! 

Jó, jó, de ez egy duális világ!

Igen, igazad van, nem csak az energia, a meditáció létezik, vannak nagyon prózai dolgok is, mint például bevásárlás, takarítás, más néven az élet. Ezért természetesen vásárolj be, ha kell,( ne halmozz!), takaríts, tedd meg a napi dolgokat, de mellette fogadd el, hogy a világ lassulásra kért. Mire is ad lehetőséget ez a lassulás?

Elsősorban, önmagad jobb megismerésére, a szeretet, a türelem, a tolerancia gyakorlására, átértékelésre. Arra, hogy észrevedd!  a szépet, a jót, amire eddig nem volt időd, mert rohantál, dolgoztál.  Lehetőséget ad a pihenésre, a szeretteinkkel való szorosabb együtt létre, rend rakásra, fizikai és lelki értelemben, az elmaradt dolgok bepótlására, új dolgok elkezdésére. Régi hobbik újrakezdésére. Új hobbik megtalálására.

Használd ki ezt az állapotot, javaslom maximálisan, még akkor is, ha esetleg megszűnt a munkahelyed. Meredek? Tudom. De azzal, ha idegesíted magad, és a körülötted élőket nem lesz újra munkád. Tehát amíg nem tudsz tenni érdemben az ügy érdekében, addig fordítsd el a figyelmed  erről, és fókuszálj arra, aminek örülhetsz, amitől jól érezheted magad. Ha így teszel, akkor tettre készen tudsz majd lépni, ha eljön a lehetőség, ha viszont kikészíted magad, akkor nem fogod tudni megtenni ugyanezt. Az is lehet, hogy időközben rájössz, hogy van valami más, amit szeretnél csinálni, akkor kezdd el megtervezni az új tevékenységedet!

Talán arra jössz rá, hogy a kapcsolatod nem az igazi, vagy éppen arra, hogy nagyon is igazi, és vagy kilépsz, vagy szorosabbra fűzöd majd a jövőben. Az sem baj, ha nem változtatsz, minden rajtad múlik, de ha most őszinte vagy magadhoz sok mindent megláthatsz, ami eddig rejtve maradt.

Ha kreatív vagy sok újdonságot hozhat neked ez a mostani helyzet, mind lelki mind fizikai értelemben.

Sok sikert kívánok!