Kódold magad egészségesre!

 a-gyogyito-kod.jpgAmikor először hallottam a Gyógyító Kód-ról, el nem tudtam képzelni, hogy mi lehet az, de nagyon szerettem volna mélyebben megismerni. 

Válasz az imákra

A könyvet Alexander Loyd, és Ben Jonson írta. Alexander pszichiáter, és ennek ellenére sem tudta meggyógyítani 12 éve depresszióban szenvedő feleségét Traceyt, aki azóta a nevét, Hopera változtatta, mert a kódolások hatására ma már egészséges.  Alexander 12 évnyi imádkozás után, ahogy ő fogalmaz, megkapta Istentől a Gyógyító Kód rendszerét.

4 kéztartás 18 perc

A Gyógyító Kód, 4 kéztartást foglal magában, melyet egy rövid ima előz meg. Legoptimálisabb, ha napi háromszor 6 percig használjuk ezt az öngyógyítási formát. Hat percnél rövidebb ideig a szerzők nem nagyon ajánlják, tovább lehet csinálni, és többször is, mint napi három alkalom. Amikor mi már megoldottuk problémáinkat, kezelhetjük rokonainkat, barátainkat, ismerőseinket, sőt, még kedvenceinket is.

Hatásmechanizmusa azon alapszik, hogy a sejtmemóriában minden eltárolódik, és amíg ott van, addig tudatosan, vagy tudattalanul befolyásolja az életünket.  Azért van ez így, mert az emlékeken ott maradt a sejtszintű stressz, ez pedig gyengíti az immunrendszert, és ezáltal, fogékonnyá válunk, a testi, lelki betegségekre. Ezt viszont, csak akkor lehet meggyógyítani, ha meggyógyítjuk az emlékeket, illetve azokat az energiamintázatokat, amiket az emlékek hagytak.  Eltűnni nem fognak, emlékezni fogunk rájuk, de már nem lesznek hatással ránk. Nem érzünk fájdalmat, dühöt, tehetetlenséget, vagy bármilyen más negatív érzést, ha eszünkbe jut. Ha ez megtörténik, a szervezet újra képes felszabadítani az öngyógyító erőket, és teljesen egészségessé válni. Számtalan területre alkalmazható a módszer, a rákbetegségtől az önbizalom hiányon át a sport sikerek eléréséig, de mint mindenben, itt is lényeges a kitartás, és a folyamatosság.

Csak a kezed kell hozzá

Manapság az energiagyógyászatnak számtalan ágával találkozhatunk. A Gyógyító Kódot is ide sorolhatjuk, mert jó, ha a kéztartások közben el tudjuk képzelni, hogy a kezünkből energia árad a testünkbe. Ha valaki nem látja ezt, nem baj, ha nem lát képeket, az sem, hiszen, a szándék a lényeg. Csak csinálni kell. Lehet, hogy átmenetileg rosszabbodást tapasztalunk, de ez a gyógyulás egyik jele. A másik,  ha láttunk képeket és eltűnik a kép, akkor sikerült leásnunk problémánk gyökeréig, és megoldanunk azt. De a sikert úgyis érzékelni fogjuk. Érdemes kipróbálni, hiszen a kezünk mindig kéznél van.