2 villámtipp, hogy kapcsolataid harmonikusabbak legyenek

valentines-day-624440_960_720.jpgÉletünk egyik legmeghatározóbb területe a párkapcsolat, de a teljességhez más jellegű kapcsolatokra is szükség van. Óhatatlan, hogy néha zavarossá válnak a másikhoz való viszonyulásaink, de ennek nem kell így maradnia. Minden kapcsolatodba visszacsempészheted a harmóniát. 



Kommunikálj! 

Ha bármilyen probléma merül fel a kapcsolataidban a legkézenfekvőbb és legegyszerűbb dolog megbeszélni a másikkal a dolgokat. Persze ez csak akkor hoz igazán eredményt, ha a tisztázást szeretet kíséri. Ha a közös kommunikáció arról szól, hogy revánsot végy, vagy mindenképpen tudasd a másikkal a sérelmeidet, rázúdítsd a fájdalmaidat, és védjed az igazadat, akkor az eredmény csak rosszabb lesz.  Lehet, hogy most azt gondolod, minek erre külön felhívni a figyelmet, de nem is hinnéd, mennyire visszaesett manapság az egymás közötti kommunikáció, illetve, hogy a legtöbb embernek mennyire nehéz szembe nézni a felmerülő akadályokkal, problémákkal.

Láthatatlan szálak 

Tudd, hogy minden kapcsolatban láthatatlan szálakkal kötődtök egymáshoz. Ezek a láthatatlan szálak energia formájában vannak jelen. Így akkor is hatással vagy a másikra, és ő is rád, amikor nem találkoztok fizikálisan egymással, csak gondoltok egymásra. Persze nem mindenkivel egyforma a kötődés, mert ez függ a kapcsolat erősségétől. A gondolati hatás erőssége pedig az érzelem intenzitásától függ. Ennek tudatában már könnyű megérteni, hogy ha valakivel veszekedtél, az még akkor is hat a kapcsolatotokra, ha már a tényleges esemény nincs jelen. Ha folyamatosan fenntartod magadban a történéseket, visszagondolsz rá, elmondod másnak, akkor újra és újra megidézed azt az energiát, ami éket vert közétek. Így előbb-utóbb átveszi az irányítást a negatív energia, rossz érzés, így mehet tönkre egy kapcsolat egy látszólag apró dolog miatt is. De ez nem törvényszerű, bármikor megváltoztatható, visszafordítható.  Engedd el, a sérelmeket, zárd le a vitát magadban is, és keress pozitív tulajdonságokat a másikban. Talán először ez nem lesz könnyű, de ahogy egyre inkább a jó tulajdonságokra koncentrálsz, egyre több fog eszedbe jutni.