Ibolyaláng, a lelki oldószer

lotus-1205631_960_720.jpg

Az Ibolyaláng, más néven a Kegyelem lángja, a Megbocsátás lángja, a Szent Lélek energiája, csodákra képes, ha használod. Mivel mindent képes átalakítani, lelked oldószere is lehet.

 
Már Atlantiszban is ismerték 


Már Atlantiszban is egy különleges eszköz volt az ottaniak kezében, a Láng, amit bármikor használhattak. Mindent képes volt átalakítani, megtisztítani, különösen az emberi kapcsolatokban jelentkező problémákra lehetett kiválóan alkalmazni. Tehát, egy konfliktus esetén az atlantiszi ember megidézte az Ibolyalángot, átégette, feloszlatta vele a problémát. Amikor Atlantisz megváltozott, ezt az adományt visszavonták az Égiek. Csak néhány kiválasztott csoport tarthatta meg, ezen csoportok egyikének volt tagja Elizabeth Clare Propeth, aki a hetvenes években egy vékony könyvecskében az emberiség rendelkezésére bocsátotta ezt a hatékony önfejlesztő eszközt. 

st-germain.jpg

St. Germain a Láng őrzője 


Az Ibolyalánggal St. Germain is dolgozott, és vállalta azt a feladatot, hogy a Láng őrzője legyen. Tanítása szerint a Láng képes a fizikai körülmények megváltoztatására, mivel a rezgésszáma közeli az anyagihoz. Kölcsönhatást fejthet ki minden molekulával és szerkezettel, ismertekkel és ismeretlenekkel. Feloldja a szennyeződéseket, amelyek az atomokban és az atomok közötti térben alakultak ki. Ezáltal képes megtisztítani valóban mindent bennünk és körülöttünk. Mindez a tisztulás az anyag rejtett szintjén történik.

Az Ibolyaláng fő feladata a pozitív változások érdekében történő átalakítás. De segítségével megszabadulhatsz negatív gondolataidtól, érzéseidtől, gyerekkorban kialakult és rögzült traumáktól, képessé tesz téged a szeretetre. Megsemmisíti az előző életekből eredő, negatív karmikus energiákat is, éppen ezért a spirituális fejlődéshez elengedhetetlenül szükséges. 


Megidézhető bárhol, bármikor 


Az Ibolyaláng sokféleképpen használható, de használat előtt mindig kérj védelmet Mihály arkangyaltól!! Megidézhető imában, gondolatban, el lehet képzelni, amint átjárja tested, lelked, aktuális tartózkodási helyed. Alkalmazhatod minden olyan helyzetre ahol változást szeretnél elérni. De nem csak magadnak segíthetsz vele, hanem barátaidnak, szeretteidnek, vagy akár tágabb környezetednek is.