Mi a manifesztáció a Theta Healingben?

adventure-1868817_960_720_1.jpg

És hogyan csináld?

Egyszerűen megfogalmazva theta állapotban történő fókuszált figyelem, amely arra a célodra irányul, amit szeretnél elérni. Theta állapotban, amit egy nagyon egyszerű technikával, gyorsan el lehet érni, sokkal fogékonyabb az agy az információkra, és sokkal hatékonyabb a megvalósulása annak, amit ott képzelsz el, mint egyszerű béta állapotban. Vianna a módszer megalkotója, azt írja, hogy vigyázz mit manifesztálsz, mert megkapod.

Mi van akkor, ha nem működik a manifesztációd?

Ennek több oka lehet:

-Nem hiszel benne, nem hiszel a Teremtőben. Vianna többször leírja, hogy a módszer működésének semmilyen más feltétele nincs, csak az, hogy legalább arra a kis időre amíg thetazol hinned kell benne, hinned kell a Teremtőben, és abban, hogy ami ott történik, az  valós.

-Nem a te célodat akarod elérni, hanem valaki másét. Példa erre az az elég gyakori eset, amikor valaki azért választ egy szakmát, mert már a nagyapja is ezzel foglalkozott, és folytatja a családi hagyományt, holott ő teljesen mást szeretne. 

-Vannak még benned limitáló hitrendszerek. Ezt a technika lelkével, az ásással könnyen kiderítheted, ha thetás vagy, lecserélheted. Ha nem tudod, hogyan csináld, keress meg egy theta konzulenst, aki segít neked ebben.

Hogyan csináld?

Először írj egy listát a céljaidról! Majd egyszerűen csatlakozz a Theta térbe, és rendeld el a megvalósulást. Lásd, hogy már megvalósult, érezd át, amit akkor éreznél, ha célod már elérted volna, és már készen is vagy.Fontos, hogy utána ne kételkedj, ne görcsölj, mert azzal hátráltatod, vagy akár meg is semmisíted a teremtésedet. Ha nem ismered a manifesztációs gyakorlatot, megtalálhatod a Theta Healing könyvekben, vagy a legnagyobb videómegosztón kiváló tanárok tolmácsolásában.