Az élet csak hitrendszerekből áll?

lotus-4244658_1920_jpg-th.jpg

 Úgy is mondhatnánk, igen. Hiszen a hitrendszerek meggyőződések, amelyek mélyen a tudatalattidban vannak, és sokkal jobban irányítanak, mint amennyire elsőre gondolnád. A tudatalattid 80%-ban meghatározza életed alakulását. Ezen hitrendszerek nem csak a saját tapasztalataidból leszűrt meggyőződések lehetnek, hanem szüleid, tanáraid, barátaid mintái is, amiket valamiért, valamikor elfogadtál, és magadévá tettél. Sokak szerint, az embernek egyetlen eredeti gondolata nincs, mindegyik volt már valaki másé azelőtt, mielőtt a te életedbe beépült. Hatással lehetnek még rád a csoport hiedelmek, elfogadott kollektív minták is, amelyeket szintén jó feltérképezni és elengedni, ha jobb életet szeretnél.

Úgy is mondhatnánk, hogy addig ismételtél egy gondolatot, amíg az meggyőződéssé vált, tehát, ha megtanulod felismerni a korlátozó hiedelmeidet, és elvonni a figyelmedet róla, ezzel megfosztva az energiától és erőtől amivel éltetted, akkor előbb-utóbb nem befolyásol majd. Ez meglehetősen hosszú folyamat lenne, vannak ennél egyszerűbb módszerek is, de a lényege az, hogy tudatosan nézz rá a visszatérő gondolataidra, arra, hogy mit hiszel bizonyos dolgokról, szituációkról, és ha nem szolgál, akkor egyszerűen változtasd meg azt a kívánt irányba, és adj neki energiát, hogy megerősödjön. Ha megváltoztatod a mélyen fekvő meggyőződéseidet, akkor megváltozik az életed is.

Ha szeretnél gyorsabb eredményt, akkor használhatsz nagyon hatékony módszereket, az egyik ilyen például, az általam képviselt Theta Healing konzultáció. Itt egy megváltozott tudatállapotban tudsz te magad ránézni az életed meghatározó, (sok  esetben limitáló) gondolataira, bevésődött mintáira, és ha szeretnéd a segítségemmel meg tudod változtatni azt. Fontos tudnod, a változást, te akarod, te fogadod el, én csak a segítőd, a kísérőd vagyok az úton, egy más, magasabb energiában, amit lehet Teremtőnek, Istennek, Magasabb Intelligenciának nevezni. Vagy kinek hogyan, ki ahogy szeretné.  Ez az energia az, ami segíti a változást, ami, általában nagyon gyors eredményeket hoz.

Ha szívesen változtatnál,  vagy csak kipróbálnád a Theta konzultációt,