Tízmilliószoros napok- thetas szemmel

 

spiritualism-4552237_1920.jpg2020 június 5.-én lesz az év második tízmilliószoros napja. Nagyon sokan vannak, akik már tudják, hogy ezeken a napokon a gondolataink tízmilliószoros erővel valósulnak meg.

Mik a tízmilliószoros napok?

Ezekből a napokból 4 van egy évben, és a tibeti buddhista hagyományokból erednek, mert ilyenkor,  Buddha életének különböző állomásairól, csodatévő cselekedeteiről, megvilágosodásáról, első szentbeszédéről és mennybemeneteléről emlékeznek meg. Ezért is nevezik más szóval Buddha-napoknak a tízmilliószoros napokat. A négy nap dátuma esztendőnként mindig más. A tibeti naptár alapján számolják ki évről évre, amely  a hold járásán alapul. Azt tanácsolják, amivel teljesen egyet is értek, hogy érdemes ilyenkor pozitív gondolatokkal, érzésekkel, átitatni az elménket, hiszen akkor vágyaink megvalósulhatnak. 

Az alábbiak a saját véleményemet tükrözik, thetas szemmel:

Nagyon jó, hogy a nagyközönség, legalább 4 napon egy évben, jobban odafigyel a gondolataira, érzéseire, mint egyébként. Azt sem vitatom, hogy ezeknek a napoknak, más, erősebb energiájuk lehet. De azt gondolom, hogy sokkal jobb lenne, ha folyamatosan tudatosak lennénk arra, mit érzünk, mit gondolunk, mire vágyunk, hiszen a gondolatainknak, érzéseinknek, MINDEN PILLANATBAN teremtő ereje van!! Ha beépítjük az életünkbe, hogy igyekszünk fókuszáltnak lenni a szándékaink szerint, akkor sokkal könnyebb egy tízmilliószoros napon is  benne maradni az áramlásban, mintha csak egy megadott időpontban koncentrálunk erre. Hiszen, amit nem gyakorlunk, az berozsdásodik, és sokkal több energiát vesz el az alakalmi, újbóli, működtetése, mint egy olyan tevékenységnek, ami már készségszinten a miénk.

Sokszor érzem, ezeken a napokon, hogy sokan figyelnek magukra, ami jó,- hangsúlyoznám még egyszer,- de azt is érzem, hogy hatalmas a stressz, hogy  nehogy becsússzon egy-egy negatív gondolat, érzés, mert akkor nem lesz szép a jövő.

A Theta Healing egy valóság átalakító technika, amely a hitrendszereken alapul, és ha valaki szemfülesen olvasta a fenti soraimat, akkor láthatja, hogy mekkora szerepet játszik ezeken a napokon is a hit.Nem csak a theta, minden technika azt mondja, még a Biblia is, hogy a hited által formálod a valóságodat. De a hited vagy hitetlenséged nem korlátozódik bizonyos napokra, az mindig benned van.  Mi van, ha a tízmilliószoros nap ereje is csak egy hitrendszer ? Ami már bekerült a kollektív tudatba, és ezért sokaknál hat, leginkább azoknál, akik hisznek benne.  Mi lenne, ha levennéd ezekről a napokról a stresszt, és mi lenne, ha minden nap úgy teremtenél, mintha mindig tízmilliószoros nap lenne? Milyen csodákat élhetnél meg akkor?