Mennyire bízol a teremtő erődben?

fantasy-2437944_1920.jpg

Ennek a cikknek az apropóját a hamarosan elérkező tízmilliószoros nap adja, de lehetne bármilyen olyan dátum, vagy akár külső segítség, amiben hiszel, ami egy mankót ad neked a teremtésed sikerességéhez. Találkoztam olyan emberrel, aki azt mondta nekem, hogy ne is beszéljek neki, ilyen napokról, energiákról, mert retteg attól, hogy ha negatívra gondol ilyenkor, akkor vele valami rossz történik.

Alapvetően az a nézőpontom erről, hogy a negatív érzést, gondolatot, nem elfojtani kell, hanem megélni, és elengedni, mert ha megerőszakoljuk a valóságot, akkor egy meghasonlás történik bennünk, az elnyomott érzések pedig betegséget is okozhatnak. De már itt, ebben a példában is megláthatjuk a teremtés valódi mozgatórugóját, a hitrendszerek jelentőségét. Hiszen amíg az illető nem tudott arról, hogy éppen egy adott napon ajánlatos lenne inkább a céljaira fókuszálni, mint annak hiányára, semmi problémája nem volt, nem kapcsolt be nála a félelem.

Ez, egy nagyon fontos pont, nevezetesen, hogy a hitrendszereink, a beégett mintáink irányítják az életünket. Hatalmas dolog, hogy ma egy olyan világban élhetünk, ahol már megvannak a technikák arra, hogy ezeket a limitáló hitrendszereket elengedjük.

Nem vitatom, hogy ezeknek a napoknak, más, erősebb energiájuk lehet. De azt gondolom, hogy sokkal jobb lenne, ha folyamatosan tudatosak lennénk arra, mit érzünk, mit gondolunk, mire vágyunk, hiszen a gondolatainknak, érzéseinknek, MINDEN PILLANATBAN teremtő ereje van!!! Nekünk, teremtő képességünk van. Mennyire hiszel te ebben? Mennyire bízol magadban? Mennyire birtoklod a teremtő energiádat, vagy mennyire adod azt el. Ha teljes mértékben TUDOD, hogy te minden pillanatban teremtesz, akkor számodra a kiemelkedő napok helyzetek egy könnyed, pozitív hangulatot fognak hozni, és legfeljebb örülsz, hogy az egyébként is kirobbanóan csodás mindennapjaid néhány alkalommal még csodásabbak lesznek. Nem azt akarom ezzel mondani, hogy ne foglalkozz ezekkel az energiákkal, hanem azt, hogy légy tisztában az erőddel, és vedd le a túlzott jelentőséget az említett eseményekről.  Hiszen, minél inkább jelentőssé teszel valamit, annál több stressz kerül rá. Emlékszel egy fontos vizsgádra? A tudásodnak hány százalékát tudtad akkor átadni? És mondtad e utána, hogy pedig én ezt tudom? A teremtéssel is ugyanez a helyzet. Ha tudatossá válsz, és ez készség szintűvé válik, akkor már nem lesz kétséged. Hisz amit tudsz, azt tudod. Abban már nem kell hinned. Azt persze nem mondom, hogy ez 2 hét alatt megy. Gyakorolnod kell, ahogy az autóvezetést sem úgy kezdted, ahogy most vezetsz. Az elején még minden ki tudott zökkenteni, ma már talán zenét is hallgatsz közben. Lépésenként haladj előre, növeld a hitedet minden nap, hisz minden a hiteden áll, vagy bukik.

Még a Biblia is, azt mondja, hogy a hited által formálod a valóságodat. De a hited vagy hitetlenséged nem korlátozódik bizonyos napokra, az mindig benned van. Mi van, ha a tízmilliószoros nap ereje is csak egy hitrendszer? Ami már bekerült a kollektív tudatba, és ezért sokaknál hat, leginkább azoknál, akik hisznek benne. Mi lenne, ha levennéd ezekről a napokról a stresszt, és mi lenne, ha minden nap úgy teremtenél, mintha mindig tízmilliószoros nap lenne? Ha mindig maximálisan kihasználnád a teremtő erődet? Milyen csodákat élhetnél meg akkor?